Ons opleidingstraject

Binnen de IT sector is het belangrijk om steeds on top of your game te zijn — en je kennis en skills blijvend te optimaliseren. Bizztalent zet hier dan ook voor de volle 100% op in. Met ons gloednieuw opleidingstraject helpen wij jou te geraken waar je heen wil. Vertel ons jouw toekomstvisie en ‑traject — en dan kijken we samen naar de opleiding die het beste in jouw straatje past. 

Een persoonlijk opleidingstraject dat inspeelt op jouw sterktes

We kijken naar jouw skills, verbeterpunten, persoonlijke interesses en leerstijlen. Op deze manier garanderen we jouw stabiele en blijvende groei binnen Bizztalent — en zorgen we ervoor dat jij blijvend wordt uitgedaagd in jouw expertiseveld. Door een evenwichtige combinatie van opleidingen voor hard én soft skills, bereiden we je zo voor op toekomstige projecten. 

Iets voor jou? Ontdek onze vacatures!

Ik ben een IT-consultant

Ben jij ervan overtuigd dat jouw expertise perfect in het Bizztalent plaatje past? Solliciteer vandaag nog!
Ontdek onze vacatures

Referral programme

Breng jij een nieuwe collega aan bij Bizztalent? Dan hangen daar heel wat voordelen aan vast.
Ontdek snel meer!

Jaar één: ITIL4 & best practices

De ITIL4 methodologie wordt in zeer veel omgevingen gebruikt. Deze opleiding zal je een goed inzicht geven in de werkwijze en best practices van IT-omgevingen, waardoor dit een bijzonder waardevolle eerste opleiding is.

Praktisch


● Je ontvangt cursusmateriaal dat je zelfstandig studeert.

● Je krijgt toegang tot een platform met verschillende testexamens.

● Je neemt het ITIL 4 examen online af op een moment naar keuze.

● Na het behalen van je ITIL 4 certificaat kijken we samen naar andere opleidingen…

Succes!

Jaar twee: communicatie, technisch én ontspanning

Communicatietraining

Je trapt dit jaar af met een interactieve online classroom training waarin je zal leren hoe je efficiënt communiceert op de werkvloer. Actief luisteren en verschillende communicatiestijlen hanteren? No problem!

Technische e‑learning opleidingen


Afhankelijk van jouw persoonlijke interesses kiezen we voor een MS Desktop Administrator opleiding (verdeeld in 2 delen: MD100 en MD101) of een netwerkgerichte opleiding, CCNA. De IT-opleidingen zijn een combinatie van theorie en praktijk via virtuele labomgevingen.

Persoonlijke opleiding


Deze opleiding moet niets met het werk te maken hebben, maar mag voor een eigen hobby of interesse zijn. Het is echter wel belangrijk dat je eerst je professionele opleiding afgewerkt hebt. 

Vanaf jaar drie: een traject op maat

Dit jaar bouwen we verder op de behaalde certificaten en ervaring. Dit traject stellen we op maat samen: op basis van jouw persoonlijke interesses en doelen in toekomstige IT-projecten.

Zo kan je inzetten op het verder uitbreiden van je technische IT-skills en groeien naar een volgende stap als cloud/​devops engineer, systeembeheerder, netwerk / security expert,…Daarnaast kan je ook kiezen voor interpersoonlijke opleidingen (zoals communicatie, talen, coaching,…).

Dit jaar vul je volledig vrij in: kies tussen e‑learning, klassikale opleidingen op opleidingen in avondschool — afhankelijk van jouw persoonlijke leerstijl.

Persoonlijke opleiding

Net zoals in het tweede jaar, kan je de komende jaren een persoonlijke opleiding naar keuze bij opnemen.

Algemene sollicitatietraining

Gedurende je carrière bij Bizztalent, zullen wij je optimaal voorbereiden op sollicitatiegesprekken voor nieuwe IT-projecten. Op het moment dat we op zoek gaan naar een volgende uitdaging, zal jouw account manager deze opleiding inplannen en persoonlijk geven.

Waar moet je op letten? Welke vragen kan je verwachten? Hoe ziet een Bizztalent CV eruit? Hoe zullen wij je verder voorbereiden? Op al deze vragen en meer zal je een antwoord krijgen!

Geslaagd? Proficiat!

En, ohja. Slaag je voor een opleiding? Dan hangt daar natuurlijk nog iets leuks aan vast… niet alleen krijg je een certificaat om aan je muur te hangen, we belonen je ook met een leuke cadeaubon om jezelf mee in de watten te leggen. Want dat heb je wel verdiend.

Helemaal iets voor jou?
Top! Solliciteer vandaag nog!