Ons opleidingstraject

Binnen de IT sector is het belangrijk om steeds on top of your game te zijn — en je kennis en skills blijvend te optimaliseren. Bizztalent zet hier dan ook voor de volle 100% op in. Met ons opleidingstraject helpen wij jou te geraken waar je heen wil. Vertel ons jouw toekomstvisie en ‑traject — en dan kijken we samen naar de opleiding die het beste in jouw straatje past. 

Wij verbinden ons graag aan jouw professionele ambities door te investeren in jouw loopbaan.

Zo stimuleren we elkaar om leerdoelen te bereiken waar jouw engagement centraal staat. Hierbij bieden we ruimte voor eigen initiatieven in een betrokken en warme werkomgeving.

We kijken naar jouw skills, verbeterpunten, persoonlijke interesses en leerstijlen. Op deze manier garanderen we jouw stabiele en blijvende groei binnen Bizztalent — en zorgen we ervoor dat jij blijvend wordt uitgedaagd in jouw expertiseveld. Door een evenwichtige combinatie van opleidingen voor hard én soft skills, bereiden we je zo voor op toekomstige projecten.

Ik ben een IT-consultant

Ben jij ervan overtuigd dat jouw expertise perfect in het Bizztalent plaatje past? Solliciteer vandaag nog!
Ontdek onze vacatures

Referral programme

Breng jij een nieuwe collega aan bij Bizztalent? Dan hangen daar heel wat voordelen aan vast.
Ontdek snel meer!

En wat nog meer?

We organiseren jaarlijks 3 opleidingsdagen op het hoofdkantoor in Antwerpen. Hier kunnen alle collega’s zich vrij voor inschrijven. Indien deze topics voor jou minder van toepassing zijn, kan je deze 3 opleidingsdagen ook inzetten voor een klassikale opleiding.

Daarnaast voorzien we ook de nodige budgetten om opleidingen naar keuze te volgen. Dit kan op jouw tempo via e‑learning, een cursus via avondschool of een klassikale opleiding. We bespreken samen welke opleiding voor jou het meest geschikt is!

Start je in een support positie?

Dan is het belangrijk om eerst je ITIL 4 certificaat te behalen. Hiervoor voorzien we het nodige e‑learning materiaal, alsook klassikale ondersteuning.

Daarnaast word je ook uitgenodigd voor een opleiding rond klantgerichte communicatie.

Zodra je het certificaat ITIL 4 gehaald hebt, kan je aan de slag met het opleidingsbudget. Het jaar nadien verdubbelen we dit budget zelfs om jou nog extra te stimuleren!

Start je in een positie binnen infrastructuur?

Na een inwerkperiode van 6 maanden, kan je beroep doen op je opleidingsbudget. Zodra je een jaar in dienst bent, wordt dit verhoogd en na 2 jaar nog eens.

We bouwen samen verder op de behaalde certificaten en ervaring. Dit traject stellen we op maat samen: op basis van jouw persoonlijke interesses en doelen in toekomstige IT-projecten. Zo kan je inzetten op het verder uitbreiden van je technische IT-skills en groeien naar een volgende stap als cloud/​devops engineer, systeembeheerder, netwerk / security expert, …

Daarnaast kan je ook kiezen voor interpersoonlijke opleidingen
zoals communicatie, talen, coaching, … Kies tussen e‑learning, klassikale opleidingen op opleidingen in avondschool — afhankelijk van jouw persoonlijke leerstijl.

Opleidingen op maat

Wij voorzien niet enkel standaard opleidingen, maar ontwikkelen ook de juiste opleidingen op maat van jou als IT-consultant. Zo voorzien we een opleiding klantgerichte communicatie waar onze ervaren collega’s alle informatie geven over het bieden van telefonische support, het omgaan met (moeilijke) klanten, het stellen van de juiste vragen en het gesprek in de hand houden, ticket handling en nog heel veer meer!

Tenslotte staat er ook een EHBI-opleiding op de planning, namelijk eerste hulp bij interviews. Hier boosten we jouw vertrouwen en bereiden we je optimaal voor om een vlot gesprek af te leggen bij onze klanten.

Geslaagd? Proficiat!

En, ohja. Slaag je voor een opleiding? Dan hangt daar natuurlijk nog iets leuks aan vast… niet alleen krijg je een certificaat om aan je muur te hangen, we belonen je ook met een leuke cadeaubon om jezelf mee in de watten te leggen. 

Want dat heb je wel verdiend.

Helemaal iets voor jou?
Top! Solliciteer vandaag nog!