Referral programme

Zoals je al wel weet, zijn wij bij Bizztalent altijd op zoek naar nieuw IT-talent. Ken jij iemand die één van onze posities kan opvullen als IT-support Engineer, Cloud/​Devops, System Engineer, … of het nu een kennis, vriend, familielid of de overbuurvrouw is?

Aarzel dan niet om deze persoon naar ons door te verwijzen. Want niet alleen krijg jij er zo een toffe collega bij, ook jij wordt hier persoonlijk voor beloond…

Hoe onze referral werkt, vraag je?

Simpel: wanneer jij iemand naar ons doorverwijst, mag jij 1000 aan elektronica materiaal uitkiezen (Smartphone, iPhone, nieuwe laptop, …) — enige voorwaarde is dat deze persoon na drie maanden in dienst bij ons een positieve evaluatie kreeg. Zo snel gewonnen kan het zijn!

Je kan iemand aanmoedigen om spontaan te solliciteren, of iemand doorverwijzen naar een specifieke functie. En, ohja. Het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar vergeet niet te vragen aan je kandidaat om jouw naam te vermelden: zo weten wij dat we jou moeten bedanken voor dit nieuwe IT-talent!

Ken jij dé geknipte persoon om Bizztalent te vervoegen?

Aarzel dan niet langer en stuur onze toekomstige collega alvast een smsje om te solliciteren… en dan doen wij de rest. We zijn je alvast heel dankbaar!
Bekijk vacatures