Hoi, wij zijn Bizztalent!

Dankzij het doorzettingsvermogen van ons huidige team, zorgden we de afgelopen jaren voor een mooie en stabiele groei van ons bedrijf. Vandaag stellen we ruim 140 IT-consultants te werk over heel België. Maar… daar houdt het niet op.

Wij geloven in de kracht van IT-consultancy als grond voor succes

Bij Bizztalent hebben we de overtuiging dat bedrijven niet altijd nood hebben aan permanente werkkrachten. Vaak is er geen tijd of budget voor een lang rekruteringsproces, wat zorgt voor een rem op de gewenste groei.

Onze flexibele IT-consultants zijn het perfecte antwoord op die nood aan schaalbaarheid. Snel up- en downscalen in functie van tijdelijke projecten of noden, zonder extra kost of administratie? Dat is waar wij in excelleren.

Nood aan IT-consultants?

Helemaal iets voor jou?
Top! Solliciteer vandaag nog!

Overtuigd van een carrière bij Bizztalent? Top! Dan is het tijd om te solliciteren...
Yes, ik ben overtuigd!

Referral programme

Breng jij een nieuwe collega aan bij Bizztalent? Dan hangen daar heel wat voordelen aan vast.
Ontdek snel meer!

We zetten in op wellbeing, zodat onze IT-consultants kunnen schitteren

Werk en privé hebben een grote invloed op elkaar — en da’s iets waar Bizztalent zeer bewust mee omgaat. We kunnen onze klanten enkel ontzorgen wanneer ook onze IT-consultants zorgeloos zijn. Door in te zetten op wellbeing, brengen we onze consultants on top of their game en zijn ze beter bestand om de problemen van morgen aan te halen.

We beschrijven onze consultants dan ook graag als doorzetters pur sang’. We verwachten van elke collega een authentieke doorzettingsmentaliteit: enkel hiermee bouw je de nodige expertise op en kan je oprecht impact maken in de business waar je terechtkomt.

Iets voor jou? Join our team!

Ontdek de verhalen van onze IT-consultants!

Benieuwd naar onze testimonials-pagina, waar de verhalen van onze uitzonderlijke IT-consultants tot leven komen? Hier laten we de woorden van onze tevreden IT-consultants spreken, en delen zij hun bevindingen.

Getuigenissen die meer zijn meer dan alleen woorden op een scherm.
Ze zijn het carrièpad, gaande van de onboarding, opleidingen, opvolgingen tot de doelen waarvoor ze met plezier uit bed stappen.

Naar de testimonials

Ontmoet het intern Bizztalent team

Soheel

Soheel Latifi

Operations Director Partner

soheel@bizztalent.be
Meer over Soheel

Je kan bij Soheel terecht voor alles, zowel werkgerelateerd als privé, en hij zal zijn best doen om je optimaal te helpen en te adviseren.

Het leukste doel waar hij momenteel aan werkt, is de groei van de organisatie en het zien samenvallen van de puzzelstukjes om de volgende stap te zetten. Zijn grootste vooruitzicht is het ontwikkelen van een zelfsturend team.

Buiten het werk heeft Soheel verschillende hobby's en passies. Hij luistert graag naar muziek, bezoekt festivals, gaat uit eten met vrienden en speelt zelf muziek. Hij probeert momenteel gezond te eten en te sporten als een gewoonte te maken.

Nick

Nick Smeyers

Managing Partner

nick@bizztalent.be
Meer over Nick

Nick, ook wel bekend als Scarnick op kantoor, heeft een brede functie die gaat van sales, strategie, IT-systemen tot algemene management taken en zorgt er persoonlijk voor dat de lonen worden betaald. Hij geniet van de afwisseling die zijn werk met zich meebrengt en vindt het vooral leuk om met mensen bezig te zijn.

In zijn vrije tijd houdt Nick van fietsen en kitesurfen. Hij gaat graag op avontuurlijke en culturele vakanties en heeft maar zeer zelden een rustig weekend.

Naast zijn werk heeft Nick ook een passie voor vrijwilligerswerk. Hij zit in de raad van bestuur van De Vlinderkens (VZW voor bijzondere jeugdzorg), waar hij zijn tijd en energie aan besteedt naast zijn gezin.

Jan

Jan Rombouts

Managing Partner

jan@bizztalent.be
Meer over Jan

Jan is één van de partners en oprichters van Bizztalent. Naast het strategisch beleid en het nodige cijferwerk, tracht hij als een goede huisvader te waken over de Bizztalent familie.

Hij houdt van reizen, lekker eten en een goed glas wijn. In het weekend heb je de meeste kans om hem tegen te komen op een hockeyveld, of als keeper of als hevige supporter van zijn 2 dochters.

Yuri small

Yuri Pieraerts

Sales Manager

yuri@bizztalent.be
Meer over Yuri

Yuri is onze Sales Manager van dienst. Kort gezegd, is hij de persoon die zich een weg baant binnen bedrijven om te zoeken naar interessante projecten die bij hen op het agenda staan. Projecten waarbij onze IT-consultants zich kunnen ontplooien en zich kunnen profileren als dé drijvende kracht.

Hij voelt zich als een vis in het water wanneer die ideale match tussen klant en consultant dan ook gevonden wordt.

Zijn interesses op persoonlijk niveau? Té veel om op te noemen. Van dromen over een toekomst in de ruimte, een ontdekkingstocht in andere landen tot een gigantische passie voor autosport. Het radartje in zijn hoofd staat nooit stil. Voeg daar nog een stevige dosis sport aan toe en hij voelt zich als een vis in het water.

Louise

Louise Wieërs

HR Manager

louise@bizztalent.be
Meer over Louise

Louise is onze HR problem solver – hoe cliché het ook klinkt, het vat het best samen wat ze hele dagen doet. Het leukste aan haar job vindt ze consultants coachen en begeleiden om er zo voor te zorgen dat we samen kunnen groeien, een luisterend oor zijn en geschikte oplossingen zoeken, uitbouwen van ons HR-beleid om het steeds beter te doen voor alle medewerkers, creatief nadenken, elke dag is anders.

Graag kookt en aperitief ze wel eens, probeer ze zich ook wat sportief bezig te houden (dat lukt op sommige momenten al beter dan anderen), koopjes doen en decoreren, citytripjes en wandelingen met haar vriend en hond

Louise doet ook nog vrijwilligerswerk bij DOMO Waasland, waar ze een kansarm gezin met alleenstaande mama en zoontje van 3 ondersteunt.

Jill

Jill Dewingaerden

HR Officer

jill@bizztalent.be
Meer over Jill

Jill is één van onze 3 HR-Officers. Na 6 jaar hebben timesheets geen geheimen meer voor haar en zorgt ze ervoor dat zowel alle inkomende als uitgaande facturen correct zijn ingeboekt. Daarnaast helpt ze iedereen met de glimlach met alle HR-vragen over bijvoorbeeld verlof, ziekte en dergelijke. Maar misschien nog wel het belangrijkste: ze zorgt voor een tijdige berekening en uitbetaling van de lonen en helpt iedereen (met de glimlach) met alle HR-vragen hierrond.

In haar vrije tijd brengt ze het liefste tijd door met haar vriend Freek en hun 2 zoontjes Oliver en Ethan.

Eline small

Eline De Vos

HR Officer

eline@bizztalent.be
Meer over Eline

Eline maakt deel uit van team HR. Ze leidt de onboarding van nieuwe collega’s in goede banen. Ze staat ook in voor de fun factor, namelijk de organisatie van alle opleidingen en evenementen. Daarnaast helpt ze je verder met al je vragen over ongevallen, boetes, tankkaarten en gsm-abonnementen.

In het weekend houdt Eline ervan om nieuwe brunchspotjes te ontdekken, door de winkelstraten van Antwerpen te snuisteren om de dag te eindigen met een kroketje met haar vrienden op de markt.

IMG 2731 Edit 3

Andries Hofman

HR Officer

andries@bizztalent.be
Meer over Andries

Andries is HR Officer in het HR-team. Hij is verantwoordelijk voor onze vloot en volgt de actualiteit op voor het juist toepassen van de arbeidswetten en updaten van onze HR-policy's. Andries beantwoordt met veel plezier alle soorten HR vragen, van ziekte en vakantie tot en met bedrijfswagens.

In zijn vrije tijd houdt Andries zich bezig met zijn passie in het vrijwilligerswerk. Dit als personeelsverantwoordelijke en deel van het Bestuur van de organisatie Wel Jong VZW. Je kan hem hier vaak terugvinden buiten de werkuren.

Daarnaast gaat hij ook al eens graag een terrasje doen met vrienden of gaat graag eens uit eten.

Kristof

Kristof Delbart

Marketing Coordinator

kristof@bizztalent.be
Meer over Kristof

Kristof is onze Marketing Coördinator. Hij ontwerpt en beheert de marketing strategie, creëert content, en neemt al eens een foto. Hij vindt het leuk om een brug te bouwen tussen de interne medewerkers en onze IT’ers op verschillende locaties.

Zijn hobby’s zijn afspreken met vrienden om bij te praten of samen een tourtje te mountainbiken. Op vakanties doet hij graag wat gekkere hikes om de dag erna te recupereren met een fris drankje op een strandstoel.

Buiten het werk is hij actief bezig met landschapsfotografie en ondersteunt hij een goed doel om het jagen op haaien tegen te gaan.

Nikola

Nikola De Pesseroy

Recruitment Manager

nikola@bizztalent.be
Meer over Nikola

Nikola is binnen Bizztalent de Recruitment Manager voor het team Support. Hij behartigt de belangen van elke IT Consultant in dat team, zijnde direct als Accountmanager of indirect door te sparren met de recruiters. Belangrijkste vindt hij hierbij dat ieders zich goed op zijn plek voelt, en vooral dat ze kunnen groeien binnen Bizztalent.

Hij beoefent crossfit als hobby om op gewicht te blijven, dit als balans met zijn andere hobby lekker eten. Recent startte hij met lessen om te kitesurfen.

Op vakantie zoekt Nikola graag nieuwe ervaringen, avontuur en prachtige natuur. Skiën is daarnaast ook één van de vaste vakantie-uitstapjes!

Nils

Nils Goethals

Recruitment Manager

nils@bizztalent.be
Meer over Nils

Nils probeert mens en kandidaat te connecteren over heel België in de IT-consultancy. Alles van support profielen tot systemen/netwerken/Cloud&DevOps/projecten is wat er bij Bizztalent terug te vinden is. En wil dat laatste nu zijn waar hij zichzelf in heeft gespecialiseerd.

Over to the good stuff, in zijn vrije tijd is het bingen van Netflix-docu’s geen overbodige luxe, zelfs op occasioneel zonnige bestemmingen waar hij graag vertoeft, is dat het eerste wat op beeld komt. Hij probeert ook sportief te zijn door zijn basketbalcarrière verder te zetten op zeer amateuristisch niveau, dit veteranen niveau trekt hem al eens volledig uit de ban van het werk waar enorm van genoten wordt.

To sum up; let's connect for either of all those things!

Matthieu

Matthieu Cornelis

Senior Recruitment Consultant

matthieu@bizztalent.be
Maclow small

Maclow Sachem

Recruitment Consultant

maclow@bizztalent.be
Meer over Maclow

Maclow is deel van het Recruitment Team bij Bizztalent. Hij rekruteert de beste IT’ers, zoekt naar een goede match tussen persoonlijke noden en projecten. Hij vindt het leuk om kandidaten te helpen hun weg te vinden tijdens uitdagende tijden.

Zijn hobby’s zijn sneakers verzamelen, vissen, cryptocurrency en koken.

Julie

Julie Boermans

Recruitment Consultant

julie@bizztalent.be
Meer over Julie

Julie is Recruitment Consultant. Ze rekruteert High-level profielen in de IT Infrastructuur. Julie zoekt naar de meest ideale match tussen opportuniteit en profiel.

Verder is ze een echte levensgenieter en gaat dus graag uit eten. In het weekend spreekt ze graag af met vrienden om samen een escape room te gaan spelen.

IMG 0170 2

Elien Mertens

Recruitment Consultant

elien@bizztalent.be
Meer over Elien

Elien werkt als Recruitment Consultant. Zij rekruteert niet alleen de beste IT’ers, maar doet ook de volledige opvolging. Je bent bij haar aan het juiste adres om een fijn, interessant project te vinden.

Haar vrije tijd spendeert ze met haar vriend, familie en vrienden. Lekker knus in de zetel kruipen en TV kijken, leuke reizen maken, terrasjes doen, lekker gaan eten, mooie wandelingen maken ... zijn dingen waar Elien dolgelukkig van wordt.

IMG 2934 Edit 3

Robin Sterckx

Junior Recruitment Consultant

robin@bizztalent.be
Meer over Robin

Robin is Recruitment Consultant bij Bizztalent. Hij rekruteert de beste IT’ers, of tracht dit toch dagelijks te doen.

Aan de hand van te luisteren naar je kandidaten en hier effectief mee aan de slag gaan, daar kom je al ver mee. Als persoon kunnen bijdragen aan de realisatie van anderen hun ambities is één van de aangenaamste facetten van het rekruteren voor Robin.

Zijn hobby's zijn avontuurlijke reizen maken, iets gaan drinken met vrienden en naar festivals gaan in de zomer.

DSC0814

Anthony Maebe

Junior Recruitment Consultant

anthony@bizztalent.be
Bizztalent is echt een jong en dynamisch bedrijf dat veel energie uitstraalt. Ze zijn erg verwelkomend en informeel.- Feedback uit werknemersenquête 2021

Benieuwd naar wat Bizztalent voor jou kan betekenen?