Onze cultuur

Bij Bizztalent is het thuiskomen. Als consultant vorm jij de kern van onze business, waardoor het niet meer dan normaal is om jou in de watten te leggen. We willen jou kennen, weten wat jou drijft en waar jij gelukkig van wordt. Met andere woorden: wij zetten in op het menselijke aspect van consultancy. Zoals het hoort. 

Persoonlijke & professionele groei
gaan hand in hand

project groeitraject telefonische kennismaking persoonlijk gesprekom elkaar beterte leren kennen interviews met klanten welkomstmoment start project regelmatige opvolging door jeaccount manager persoonlijke begeleidingen evaluatie door de HR coach opleidingstraject op basis van je interesses en ervaring behalen van certificaten leuke teamevents verder groeien naar nieuwe projecten

Helemaal iets voor jou?
Top! Solliciteer vandaag nog!

Overtuigd van een carrière bij Bizztalent? Top! Dan is het tijd om te solliciteren...
Yes, ik ben overtuigd!

Referral programme

Breng jij een nieuwe collega aan bij Bizztalent? Dan hangen daar heel wat voordelen aan vast.
Ontdek snel meer!

Wij betrekken jou bij de groei van ons bedrijf

We moeten er eerlijk over zijn. Zonder jou kunnen wij niet schitteren. Het is dan ook niet meer dan normaal om jou te betrekken bij de zaken die wij als Bizztalent ondernemen. Daarvoor is een warme en persoonlijke band onmisbaar.

We vragen naar jouw mening. Tijdens een gezellige lunch of een kort belletje, dat kies jij helemaal zelf. Zolang we maar mogen luisteren naar wat jij te vertellen hebt — en hoe wij kunnen zorgen voor een nóg betere werkomgeving.

Met andere woorden: bij ons word jij als consultant niet aan je lot overgelaten na plaatsing, maar blijf jij in eerste plaats een van ons’.

Iets voor jou? Ontdek onze vacatures!

We werken aan jouw groei en skills

Bij Bizztalent staat jouw groei voorop. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jij uitgedaagd wordt, gelukkig bent en de kans krijgt om te blijven excelleren in jouw expertise. Om dit te garanderen, werken wij via een actief evaluatieplan dat gebaseerd is op drie pijlers.

We volgen jou van dichtbij op

We laten je niet over aan je lot. Onze HR-coach belt jou tweemaandelijks op om te vragen hoe alles verloopt, of je nog tevreden bent en wat je nodig hebt. Verder heb jij ook je eigen dedicated account manager die jou praktisch en projectmatig opvolgt. Deze tandem zal ervoor zorgen dat jij altijd bij iemand terechtkan. 

We vragen feedback aan de klant

Onze HR coach stuurt de klant (twee keer per jaar) een feedbackdocument over jouw prestaties. Dit gaat over jouw werk enerzijds, zoals technische skills, administratie en vereisten, maar we vragen ook naar soft skills: hoe pas je in een team, hoe is jouw communicatie, enzovoort. 

We luisteren naar jouw ervaringen en spelen hierop in

Wanneer we de feedback van de klant ontvangen, vragen we jou om jezelf te quoteren op dezelfde punten. Samen met jouw HR-coach leg je beide resultaten naast elkaar — en praten jullie over waar de verschillen liggen. 

In het begin van het jaar werken we aan een vooruitblik naar het komende jaar: wat zijn de volgende stappen, wat is voor jou belangrijk, welke opleidingen heb je nodig, wat heb je meer van ons nodig ter ondersteuning, …

Om dit evaluatieplan te ondersteunen, lanceerden we een nieuw opleidingstraject om jouw groei te garanderen. 

Ontdek het opleidingstraject!

We maken ook tijd voor plezier

Naast persoonlijke en professionele groei maken we natuurlijk ook regelmatig én graag tijd voor plezier. Zo organiseren we dikwijls verschillende leuke (online én offline) evenementen, waar je de kans krijgt om je collega’s uit andere projecten te leren kennen. Nog een hapje en een drankje erbij en de sfeer kan niet meer stuk!

Bizztalent is echt een jong en dynamisch bedrijf dat veel energie uitstraalt. Ze zijn erg verwelkomend en informeel.- Feedback uit werknemersenquête 2021

Benieuwd naar wat Bizztalent voor jou kan betekenen?