Onze cultuur

Bij Bizztalent is het thuiskomen. Als IT-consultant vorm jij de kern van onze business, waardoor het niet meer dan normaal is om jou in de watten te leggen. We willen jou kennen, weten wat jou drijft en waar jij gelukkig van wordt. Met andere woorden: wij zetten in op het menselijke aspect van IT-consultancy. Zoals het hoort. 

Persoonlijke & professionele groei
gaan hand in hand

project groeitraject telefonische kennismaking persoonlijk gesprekom elkaar beterte leren kennen interviews met klanten welkomstmoment start project regelmatige opvolging door jeaccount manager persoonlijke begeleidingen evaluatie door de HR coach opleidingstraject op basis van je interesses en ervaring behalen van certificaten leuke teamevents verder groeien naar nieuwe projecten

Helemaal iets voor jou?
Top! Solliciteer vandaag nog!

Overtuigd van een carrière bij Bizztalent? Top! Dan is het tijd om te solliciteren...
Yes, ik ben overtuigd!

Referral programme

Breng jij een nieuwe collega aan bij Bizztalent? Dan hangen daar heel wat voordelen aan vast.
Ontdek snel meer!

Wij betrekken jou bij de groei van ons bedrijf

We moeten er eerlijk over zijn. Zonder jouw IT-skills kunnen wij niet schitteren. Het is dan ook niet meer dan normaal om jou te betrekken bij de zaken die wij als Bizztalent ondernemen. Daarvoor is een warme en persoonlijke band onmisbaar.

We vragen naar jouw mening. Tijdens een gezellige lunch of een kort belletje, dat kies jij helemaal zelf. Zolang we maar mogen luisteren naar wat jij te vertellen hebt — en hoe wij kunnen zorgen voor een nóg betere werkomgeving.

Bouw je zelf graag mee aan onze verdere groei? Je kan elk kwartaal deelnemen aan onze Bizztalent Brainstorm groep waar we aan de slag gaan met verschillende thema’s en groeiopportuniteiten.

Met andere woorden: bij ons word jij als IT-consultant niet aan je lot overgelaten na plaatsing, maar blijf jij in eerste plaats ​‘een van ons’.

We werken aan jouw groei en IT-skills

Bij Bizztalent staat jouw groei voorop. Jouw ontwikkeling is essentieel voor jouw succes als IT-consultant. We volgen je van dichtbij op, stellen feedback van klanten op prijs en bieden jou een actieplan om jouw professionele en persoonlijke groei te ondersteunen. Ontdek onze IT-consultancy projecten voor jouw verdere carrière.

We volgen jou van dichtbij op

We laten je niet over aan je lot. Onze HR-collega’s bellen jou regelmatig op om te vragen hoe alles verloopt, of je nog tevreden bent en wat je nodig hebt. Verder heb jij ook je eigen account manager die het verloop van jouw IT-project opvolgt. Deze tandem zal ervoor zorgen dat jij altijd bij iemand terechtkan. 

We vragen feedback aan de klant

Onze HR-collega’s sturen de klant (meestal tweejaarlijks) een feedbackdocument. Dit gaat over jouw werk, zoals IT-skills en administratie en ook over jouw soft skills zoals teamwork en communicatie.

We luisteren naar jouw ervaringen en spelen hierop in

Wanneer we de feedback van de klant ontvangen, vragen we jou om ook jezelf te quoteren op diezelfde IT-skills en soft skills. Samen leggen we beide resultaten naast elkaar — en praten we over de verschillen. 

We maken eveneens tijd voor het opstellen van een actieplan om jouw professionele en persoonlijke groei te ondersteunen en met jou vooruit te blikken naar jouw gewenste IT-projecten.

Ontdek het opleidingstraject!

We maken ook tijd voor plezier

Naast persoonlijke en professionele groei maken we natuurlijk ook regelmatig én graag tijd voor plezier. Zo organiseren we dikwijls verschillende leuke (online én offline) evenementen, waar je de kans krijgt om je collega’s uit andere projecten te leren kennen. Nog een hapje en een drankje erbij en de sfeer kan niet meer stuk!

"Bizztalent is echt een jong en dynamisch bedrijf dat veel energie uitstraalt. Ze zijn erg verwelkomend en informeel."- Feedback uit werknemersenquête 2021

Getuigenissen van onze IT-Consultants die meer zijn dan enkel woorden op een scherm.