Alles om jouw bedrijf te laten draaien

Wanneer we zeggen dat we bij Bizztalent veel expertise in huis hebben, dan is dat niet overdreven. Onze circa 130 IT-consultants zijn dermate getraind en opgeleid dat ze jou kunnen bijstaan in die zaken waar je zelf de tijd, skill of energie niet voor hebt. Het enige wat jij moet doen, is ons contacteren: wij bekijken jouw specifieke vraag en koppelen je vervolgens aan dé perfecte consultant(s).

Expert in IT-infrastructuur

Er zijn heel wat redenen die aan de basis kunnen liggen voor een (tijdelijk) tekort aan gekwalificeerd IT-personeel. De war for talent, bijvoorbeeld, of een te hoge werkdruk. Wat de reden ook is, het is belangrijk om hier niet te lang mee te blijven zitten.

Daarom bieden we flexibiliteit om jouw team te versterken met IT-infrastructuur specialisten op maat van jouw specifieke vraag.

Meer weten of klaar voor de hulp van Bizztalent?

Laat ons weten waar jij nood aan hebt en dan regelen we dat.
Contacteer ons!

Alle skills in huis

Ben je van plan om je IT-omgeving te upgraden naar de cloud, heb je permanente ondersteuning nodig op de helpdesk of moet er een IT-project in goede banen geleid worden? Onze IT-consultants hebben de nodige expertise en skills in huis om jou hierbij te assisteren! Dit is wat jij mag verwachten…

  • Telefonische en on-site ondersteuning in grote IT-infrastructuur omgevingen om de eindgebruikers van onze klanten verder te helpen met (complexe) problemen.
  • Ondersteuning bij grote verhuizen, migraties of roll outs naar Windows 10, cloud oplossingen, …
  • Het opzetten, onderhouden en optimaliseren van grote server‑, netwerk- en cloud omgevingen. Onze consultants garanderen steeds de kwaliteit van deze systemen en gaan geen enkel high level incident uit de weg. 
  • Ook zetten zij graag hun expertise in door mee te werken aan verschillende IT-vernieuwingsprojecten.

Onze IT-consultants

Om de kwaliteit van alle bovenstaande zaken te garanderen, is het belangrijk om experts met een passie voor IT in huis te halen. Jij mag dus volgende zaken van élke Bizztalent expert verwachten.

  • Elk van onze 140 IT-consultants heeft ervaring met Windows, Linux/​Unix omgevingen en Microsoft en/​of Apple producten.
  • Onze experts zijn gemotiveerd om nieuwe technologieën bij te leren en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het IT-landschap. Niet zo gek: Bizztalent zet sterk in op het aanbieden van opleidingen en het behalen van certificaten zoals ITIL 4 en MS.
  • Onze project en service managers zetten hun eigen expertise in om de kwaliteit, beschikbaarheid, evolutie en prestaties van de geleverde IT-diensten te garanderen.

IT-consultancy op maat

Jij kiest zelf het type profiel, hoeveel IT-consultants je in huis neemt én je bepaalt zelf de duur van het project. Deze zes stappen doorlopen we bij elk project, zodat we elke klant de kwalitatieve oplossing op maat kunnen bieden waar zij op dat moment nood aan hebben.


Klinkt dit als exact datgene waar jij vandaag naar op zoek bent? Neem vandaag nog contact met ons op — en dan gaan we meteen aan de slag met jouw IT-project.

Benieuwd naar wat Bizztalent voor jou kan betekenen?