Ontdek het verhaal van Kenny, 2nd Line IT Support Engineer

Benieuwd hoe het is om als IT-consultant te werken bij Bizztalent? Kenny deelt graag zijn verhaal met jullie. Ontdek hoe hij zijn onboarding heeft ervaren, wat hij het leukst vindt aan zijn werk, en meer!

Als IT-consultant was ik op zoek naar een bedrijf dat me de mogelijkheden en uitdagingen zou bieden die ik nodig had. Bizztalent bleek de perfecte match te zijn! Mijn sollicitatieproces verliep razendsnel en ik werd snel op de hoogte gebracht van alle details van mijn project. Dit toont aan dat ze gedreven op zoek zijn naar profielen.”

Mijn sollicitatieproces verliep razendsnel en ik werd snel op de hoogte gebracht van alle details van mijn project.”

Wat me vooral opvalt bij Bizztalent is het persoonlijke contact, je bent er meer dan een cijfertje. Ik voel me als persoon gewaardeerd en krijg alle kansen om te groeien. Als ik plots op het kantoor zou staan, weten ze wie ik ben zonder de security te bellen. Vooral je Account Manager en het HR-team staan altijd klaar om met je te praten. Een halfjaarlijkse evaluatie, occasionele telefoontjes om te vragen hoe je je voelt op het project. Opvolging blijft ook gebeuren, zelfs na jaren op hetzelfde project te zitten. Men weet echt hoe ze moeten zorgen voor hun consultants. Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat ik nog steeds dicht bij Bizztalent sta en me niet enkel bij de klant thuis voel.”

Kenny IT testimonials

Meer weten over de Bizztalent cultuur?

Ik voel me als persoon gewaardeerd en krijg alle kansen om te groeien. Als ik plots op het kantoor zou staan, weten ze wie ik ben zonder de security te bellen.”

Doordat Bizztalent weet welke expertise je bezit en gericht naar een project zoekt was training voor mij niet nodig. Toch bieden ze alle mogelijke opleidingen aan, afhankelijk van je interesse. Zelf ben ik nu aan het kijken om mijn ITIL-certificaat te behalen en me ook te verdiepen in Windows 11.”

Elke dag naar mijn project gaan is uitdagend, leuk en interessant.”

Elke dag naar mijn project gaan is uitdagend, leuk en interessant. Ik heb altijd wel een idee hoe een dag er kan uitzien, maar toch kan er altijd iets onverwachts gebeuren dat wat spanning in je dag brengt. Dit houdt het allemaal fris en uitdagend.”

"Bizztalent is echt een jong en dynamisch bedrijf dat veel energie uitstraalt. Ze zijn erg verwelkomend en informeel."- Feedback uit werknemersenquête 2021

Werken bij Bizztalent?